Gebruiksvriendelijk

Henk Arnoldus,
Keynote speaker at It's Magic

 

Frank heeft voor mij een app gemaakt om te gebruiken tijdens mijn lezingen en optredens. Ondanks dat ik een volledige Nitwit ben op het gebied van computers , heeft Frank voor mij een programma gemaakt dat voor mij werkt. Ik kan op ieder moment een beroep doen op zijn deskundige hulp . Er bestaan bij hem geen ‘vreemde’ vragen, maar alleen mooie oplossingen!

Gebruiksvriendelijk

Henk Arnoldus,
Keynote speaker at It's Magic

 

Frank heeft voor mij een app gemaakt om te gebruiken tijdens mijn lezingen en optredens. Ondanks dat ik een volledige Nitwit ben op het gebied van computers , heeft Frank voor mij een programma gemaakt dat voor mij werkt. Ik kan op ieder moment een beroep doen op zijn deskundige hulp . Er bestaan bij hem geen ‘vreemde’ vragen, maar alleen mooie oplossingen!

 

Ideeën structureren

Annemieke Rexwinkel-Pelgrom,

Netwerker |Arbeidsmarktexpert | Duurzame inzetbaarheid |Loopbaancoach| Trainer I Jobmarketing | Arbeidsmarktinnovator

 

Frank heeft mij geholpen met ideeën die in mijn hoofd hoofd zaten te ordenen/structureren en om te zetten naar plaatjes. Hierdoor wordt een heel lang verhaal, kort en bondig maar vooral levendig en makkelijk in gebruik. Dus kortom wil je je verhaal visualiseren maar heb je ook hulp nodig bij het proces om tot een concreet product/idee te komen dan kan Frank je hierin uitstekend begeleiden. Daarnaast weet je zeker dat je geen saaie dag hebt ;)

 

Goed luisteren

Martha Lawalata,

Créateur d'Ambiance DAVANT

 

Op basis van een drietal telefoongesprekken heeft Frank een bijzonder toegankelijk interactief hulpmiddel voor onze klanten getekend. Ook heeft hij zeer veel kennis van computertaal en legde in dit traject ook pro actief contact met de websitebouwers om de interactieve infographic zo goed mogelijk te laten functioneren op onze website. Inmiddels is Frank bezig met een volgend project voor ons

 

Samenwerken plezierig!

Thomas Duiker,

Eigenaar bij Dyve Media

 

Frank heeft ons ontzettend geholpen met het maken van een interactieve plattegrond om multimedia op af te spelen. Samenwerken met Frank voelt stiekem niet als werken, want je krijgt er altijd een stukje entertainment bij. Dit maakt de samenwerking zeer plezierig, zeker wanneer je het eindresultaat van zijn inspanningen ziet. Frank, we zijn enorm blij met je werk en raden dit aan iedereen aan. Helemaal top!

 

Publiek was enthousiast!

Nicole Loorbach,

Specialist Open Acces, Universiteit Twente

 

Bedankt voor deze prachtige ‘notulen’ van onze bijeenkomst! Het publiek was erg enthousiast: doordat ze je live op het grote scherm zagen tekenen, kregen ze al tijdens de discussie een samenvatting van de belangrijkste punten. Het was echt een aanwinstdat je erbij was, dus heel graag tot een volgende keer!

Vrolijk intermezzo

Pim de Waard,

adviseur Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

 

Eerder dit jaar werkten we met 20 gemeenten twee dagen aan hoe je maatschappelijk initiatief  in de samenleving en sociaal ondernemers in hun kracht zet en laat bloeien. Dat klinkt technisch, maar het waren twee hele fijne, goede dagen met elkaar.

 

Frank  droeg heel goed bij aan de ontspannen werkvorm. Door zijn live verslag in de vorm van pakkende, aanstekelijke tekeningen en de presentatie daarover, wist hij gedurende de twee dagen telkens een vrolijk intermezzo te creëren, dat toch de inhoud goed raakte en samenpakte. Zijn tekeningen van die dag gebruiken we ook nu nog in ons werk!

Zie voor meer informatie over maatschappelijk aanbesteden het magazine daarover op www.tijdvoorsamen.nl

Onuitwisbare herinnering

Hans Linssen,

Bedrijfsarchitect Nationale Politie

 

Het is Frank gelukt om vanuit de grote diversiteit aan informatie op de architectuurdag van de politie een mooie samenvatting te maken in aantal aansprekende illustraties.

Aan het eind van de dag heeft hij met zeer veel gevoel voor humor de illustraties aan de aanwezigen gepresenteerd en een onuitwisbare herinnering nagelaten …

De illustraties zullen ongetwijfeld nog waardetoevoegen aan de ontwikkeling van de architectuurfunctie binnen de politie…

Kortom: treffend, goed samengevat, nog leuker gebracht en een mooie toegevoegde waarde van de dag.

Veel bereiken

Susan Engelhardt,

Senior communicatieadviseur, Gemeente Alphen aan den Rijn

 

Frank heeft goed geluisterd naar onze wensen. Door vooraf goed onze wensen en zijn ideeën te bespreken konden we veel bereiken in de workshop.

 

De inleiding was heel krachtig. Frank kwam direct met sterke argumenten waarom deze visuele werkvorm slagvaardig is. Met zijn uitstraling en temperament zette hij een energieke sfeer neer. De deelnemers kwamen allemaal in beweging en hebben samen hard gewerkt aan het resultaat.  

 

Wij zijn erg tevreden met deze workshop. En we krijgen positieve reacties van de deelnemers. Het was fijn dat Frank alles uit handen heeft genomen voor de workshop, van de tijdsbewaking tot het materiaal en van het enthousiasmeren van de mensen tot het bewaken van het halen van je resultaat.

De illustraties zullen ongetwijfeld nog waardetoevoegen aan de ontwikkeling van de architectuurfunctie binnen de politie…

Kortom: treffend, goed samengevat, nog leuker gebracht en een mooie toegevoegde waarde van de dag.

Op een andere manier kijken

Sandra Fafianie,

Regiomanager, RIBWAVV Arnhem-Zuid

 

Wij zijn heel tevreden over de middag. Iedereen is positief. Er is een gesprek aangeslingerd wat vandaag nog doorgaat.

 

Jouw vragen en opmerkingen hielpen de deelnemers om op een andere manier naar de materie te kijken.

 

Laatst hebben wij het format van de middag gekopieerd naar een andere bijeenkoms. Wederom pakte dat goed uit.

Eenvoudig en helder

Esther Flens,

Wijkmanager Gemeente Wageningen

 

Frank Los luistert goed. En hij denkt enthousiast mee. Hij is heel open waardoor je altijd weet wat je aan hem hebt.

 

Hij maakt de boodschap eenvoudig en helder waardoor de inhoud aansluit bij de doelgroep.

 

Zijn visuele vertalingen laten in één oogopslag zien wat de rode draad van het verhaal is.

 

Frank Los verrast met treffende inzichten. Dat doet hij altijd op een luchtige manier waardoor ook lastige issues gemakkelijk bespreekbaar blijven.

Kleurrijk en ontwapenend

Johan Simon,

Senior communicatieadviseur/teamcoördinator Gemeente Rheden

 

We weten waar het systeem toe leidt. Vaak zijn onze bijeenkomsten, processen en beslissingen grijs en voor de hand liggend.

 

Frank Los doorbreekt deze vanzelfsprekendheden door te zijn wie hij is. Hij is uniek op een oorspronkelijke manier. Hij is kleurrijk en ontwapenend. En hij toont lef door zijn eigen kleur te bekennen.

 

Dat schept ruimte voor echtheid, creativiteit en emotie. Mensen staan daardoor meer in hun eigen kracht.

 

Ik word daar gelukkig en vrolijk van.