Frank Los
Verheldert de complexiteit van Zorg en Welzijn
Frank Los

Over mij

Hoe het kan dat ik jouw complexe materie zo lekker helder maak

Jij zit er middenin

Dat is je kracht en je nadeel. Vanuit het midden kan je natuurlijk effectief samenwerken. Maar vanuit het midden heb je geen overzicht. En juist dit overzicht is nodig om de context te kunnen schetsen.

Dat is mijn kracht dan weer. Ik ben de frisse buitenstaander die snel de kern uit jouw verhaal weet te halen. Vervolgens maak ik daar een helder overzicht van.

Voor jou is alles belangrijk

En daar heb je gelijk in. Alle elementen in jouw verhaal zijn er om een reden. Maar voor degene die het grote plaatje nog niet ziet is het lastig om al die losse details met elkaar te verbinden. Die wil graag eerst het bos zien. En daarna zijn pas de bomen aan de beurt.

Ik maak dat grote plaatje voor jou. Op zo'n manier dat je in één oogopslag de samenhang ziet. Daarna voorzie ik dit grote plaatje van duidelijke en bondige teksten.

Jij gebruikt beleidstaal

Beleidstaal is nodig in jullie werk. Maar het staat in de weg als je duidelijk wil zijn. Dan is de taal net iets te plechtig om lekker te kunnen lezen. De stukken worden net iets te droog.

Zonder dat ik iets belachelijk maak blaas ik een boel lucht in de materie. Ik ging jarenlang Nederland door als entertainer. Het was de kunst om precies binnen de lijnen van de cultuur de mensen te vermaken. Daardoor weet ik precies hoe ik "jouw" mensen mee kan krijgen. 

Zal ik je NU alvast op weg helpen?

Download dan nu mijn gratis e-book "Open Oren". Hierin vertel ik je precies hoe je jouw verhaal zo brengt dat jouw luisteraars aangehaakt blijven.

Ja, ik download graag je gratis e-book "Open Oren"!
illustratie gereedschapskist

Mijn gereedschapskist

illustratie potlood

Illustraties

In de loop der tijd heb ik mij ontwikkeld tot snel-illustrator. In een enkel project zitten tientallen tekeningen. Dat mag niet te lang duren. Want dat is te duur.

Al mijn werk maak ik digitaal. Dat werkt snel. Met weinig moeite zet ik dezelfde tekeningen op verschillende manieren in.
illustratie boek

Storytelling

Ik trad ruim 20 jaar op als entertainer. In deze tijd heb ik de meest uiteenlopende groepen vermaakt met verhalen en gedichten.

Erkenning bestaat eruit dat ik veel werd ingehuurd op festivals. Ik heb bijvoorbeeld op Oerol, Lowlands en De Zwarte Cross gespeeld.
illustratie haakjes

Programmeren

In het begin van deze eeuw leerde ik mijzelf programmeren zodat ik mijn tekeningen interactief kon maken. Het werd een verslaving.

Inmiddels maak ik met gemak web-applicaties. Ik zet binnen een mum van tijd een website in elkaar. En ik maak zelfs apps.
illustratie van lamp

Snel van begrip

Ongeveer 10 jaar reis ik nu door Nederland om visuele notulen te maken. Ik heb ontzettend veel gehoord in die tijd.

Maar de snelheid van mijn begrip komt vooral ook doordat ik mijn eigen meningen niet serieus neem. Dat haalt een boel ruis weg.
illustratie hart

Passie

Mijn werk is mijn lust en mijn leven. Ik heb eigenlijk geen behoefte aan weekend en vakantie. Ik kruip liever achter de computer.

Als het komkommertijd is ga ik gewoon door. Dan volg ik online cursussen over tekentechnieken en programmeren. Ik vind het allemaal zo mooi!
illustratie kroon

Commitment

Mijn klant is koning. Ik vind het werk wat ik voor je maak net zo belangrijk als jij dat vindt. Als het nodig is ga ik langer door dan afgesproken.

Het geval is dat ik namelijk precies hetzelfde zou doen als geld niet bestond. Dit heeft alles te maken met de passie voor mijn vak.
illustratie palet

Creativiteit

De creativiteit waarover ik beschik is echt een cadeautje van mijn ouders. Van jongs af aan heb ik de beschikking over veel fantasie.

Kinderen wilden altijd al bij mij in het groepje als wij iets moesten maken. De ideeën ploppen bij mij namelijk op als paddenstoelen in de herfst.
illustratie van twee luidsprekers

Tegengeluid

Als je met mij gaat werken kun je tegengeluid verwachten. Ik ben behoorlijk kritisch. En ik vertel je als ik ervaar dat het "wrikt".

Tegelijkertijd is mijn opdrachtgever altijd de baas. Het is namelijk voor mij heel belangrijk dat jij 100% achter ons product staat. 
illustratie smiley

Leuk!

Mijn optimisme en vrolijkheid straalt door in mijn werk. Ik ben open naar de wereld en ik ben er goed in om dingen leuk te maken.

Waarschijnlijk komt dat omdat ik heel benieuwd blijf naar de wereld. Ik vind het fantastisch om door al die deuren te mogen kijken. 


Even overleggen?

Frank Los

Misschien weet je nu al dat je graag gebruik wilt maken van mijn creativiteit.
Het kan ook zijn dat je twijfelt.
Misschien wil je alleen maar een vraag stellen.

In alle gevallen praat ik graag met je.
Ik beantwoord graag je vragen
en wijs je ook graag verder als ik denk dat ik niet de juiste man ben.

Je kunt me bellen: 
06 430 466 58
of je kunt onderstaand formulier invullen.
Je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Even overleggen?

Misschien weet je nu al dat je met mij in zee wil gaan. Het kan ook zijn dat je twijfelt. Of je wil alleen maar een vraag stellen.

In alle gevallen praat ik graag met je. Ik beantwoord je vragen. Je zit nergens aan vast.

Je kunt me bellen: 06 430 466 58

of onderstaand formulier invullen.

Je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Ik vraag om je naam en email zodat ik met je kan communiceren. Ik verstrek jouw gegevens nooit aan derden. Zie ook mijn privacyverklaring.

Frank Los
frank@weereenlos.nl06 430 466 58
KVK nummer: 09214376
Gratis

Open Oren
door je
Bruisende Boodschap

Hoe je een bruisend verhaal vertelt dat iedereen snapt
Hoe je de vonk laat overspringen
Zodat je samen in een stroomversnelling komt
Stuur mij de gratis download