ga naar de hoofdinhoud
Logo Frank Los
Frank Los
Verhelderaar
voor duidelijkheid en inzicht
voor maatschappelijk betrokken projectleiders

Van Wijkwaardenkaart naar Praatplaat

Beeld van de buurt

Praatplaten maakte ik al. In samenwerking met Hogeschool Arnhem Nijmegen en Bindkracht10 laat ik ze aansluiten op de Wijkwaardenkaarten. Er zijn twee varianten.

Standaard

half geautomatiseerd beeld van de buurt

In deze versie gebruik ik afbeeldingen uit mijn bibliotheek. Deze gaan dus minder diep in op de specifieke wijksituatie. Doort de wijkplattegrond niet toe te voegen onstaat er een eenvoudigere praatplaat die net zo goed zijn werk doet, maar minder kost.

€ 450,-

Op maat ontworpen

voorbeeld van praatplaat als beeld van de buurt

In overleg in met jullie krijg ik precies in beeld hoe het er uitziet in jullie buurt. Heeft de buurtagent tattoos en een baard? Dan teken ik dat. De buurtbewoners herkennen de tekeningen meteen. Dat wordt versterkt door de buurtplattegrond in het midden van de tekening.

€ 950,-
scherm van interactief instrument

Tijdelijk gratis
Een tool om acties bij te houden

Een praatplaat op papier is statisch. Daarom ben ik in samenwerking met de HAN bezig met een online dynamische variant. Deze maakt het mogelijk om het verloop van acties bij te houden. 

De eerste versie werkt al. Omdat deze nog in de ontwikkelfase is, bied ik het gebruik hiervan de komende tijd kosteloos aan. Bij aanschaf van een statische praatplaat van de Wijkwaardenkaarten, ontwikkel ik deze nu gratis door tot de dynamische variant. 

 

Even overleggen?

Doe ik graag. Nemen we samen een half uur de tijd om een virtuele kop koffie te drinken.

 Het gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Wij gaan na dit gesprek alleen samen verder als we allebei geloven in onze samenwerking.