Logo Frank Los
Frank Los
Verhelderaar
helderheid in woord, beeld en hoofd
voor maatschappelijk betrokken projectleiders

voor een krachtig verhaal met visuele impact

Interactieve animatie

Mensen hebben weinig aandacht voor jouw boodschap, vanwege de overload aan informatie die dagelijks op hen afkomt. Je hebt dus vuurwerk nodig. Met de combinatie van beelden, tekst en animatie spreek ik jouw doelgroep op een effectieve manier aan, waardoor jouw boodschap beweging veroorzaakt.

Lees over de kracht van visual storytelling
of scroll verder

Interactieve animatie

Visuele aantrekkingskracht

Animatie van blij poppetje wat aan het scrollen is

Visuele verleiding

Een interactieve animatie is een feestje! Op verrassende wijze word je door het verhaal geleid. Alle inhoud wordt op een boeiende manier onthuld. Door te scrollen bepaal je zelf de snelheid en richting van de animaties. Je wordt vanzelf nieuwsgierig naar de rest.

Animatie van 5 telefoons op een rijtje. Eén heeft een afwijkende kleur en stuitert vrolijk op en neer.

Uniek en onderscheidend

Om op te vallen in de grote stroom aan informatie die mensen op zich afkrijgen is het belangrijk om onderscheidend te zijn. Interactieve animaties kom je niet vaak tegen. Het is dus een uitstekende manier om je te onderscheiden.

Animatie van een lampje wat aangaat

Makkelijk te begrijpen

De animaties versterken de belangrijkste elementen uit je verhaal. Je verhaal is daardoor makkelijk te begrijpen. De verhelderende animaties versterken je boodschap.

animatie van weegschaal. Aan de ene kant felgekleurde stippen en sterren. Aan de andere kant een opstapeling van stenen

Uitgekiende balans

Als je scrollt komt er van alles in beweging. Tegelijkertijd staat alles stil als je ophoudt met scrollen. Dus als je aan het lezen bent word je niet afgeleid. Interactieve animaties versterken dus je boodschap op het juiste moment zonder je te overprikkelen.

Samen bekijken of dit iets voor jou is?

Interactieve animatie

vriendelijk voor je doelgroep

Animatie van 5 mensen in verschillende felle kleuren die in beeld komen

Geschikt voor meerdere doelgroepen

Verhelderende animaties zijn een feest voor de mensen die niet goed kunnen lezen, of dat niet willen. Bovendien is de animatie is flexibel dat hij makkelijk geschikt gemaakt kan worden voor verschillende doelgroepen.

animatie van draaiende blindegeleidestok

Geschikt voor blinden en slechtzienden

De interactieve animatie die ik voor je maak is ook prima te volgen door blinden en slechtzienden.  

Samen bekijken of dit iets voor jou is?

Interactieve animatie

duurzaam en flexibel

animatie van een vallend blaadje wat opgevangen wordt door een hand

Goed voor het milieu

Hoe minder data we verzenden over internet, hoe duurzamer dat is. De animatie die ik maak is lichtgewicht. Hij is kleiner dan een grote geoptimaliseerde afbeelding op een site.

animatie van een telefoon, tablet en computer die in beeld verschijnen

Responsive

De interactieve animatie is geschikt voor de computer, laptop, tablet en telefoons. Hij werkt even vloeiend op alle apparaten.

animatie van een meter die heen en weer gaat

Testen voor maximaal resultaat

Natuurlijk monitor ik hoe jouw bezoekers reageren op de animatie. We zien al het gedrag met behulp van schermopnamen. Ik pas de animatie net zo lang aan tot jij er het maximale uithaalt.

animatie van een hand die aan een knop draait

Gemakkelijk aan te passen

Moet je eens proberen met een videoanimatie. Iets aanpassen wat in het midden zit. De hele timing klopt niet meer. Kun je alles in de film gaan verschuiven op de tijdlijn. 

Aanpassingen in een interactieve animatie zijn een fluitje van een cent.

Ja maar...

Kom maar op met je huisstijl en richtlijnen voor je communicatie. Ik vind het zelf ook belangrijk dat jouw communicatie consistent is. 
Ik help je van A tot en met Z. Ik programmeer ruim 20 jaar. En ik heb een uitgebreid netwerk van programmeurs die me bijstaan als dat nodig is. Geef je mij liever geen toegang tot je site? Dan komt je animatie in mijn omgeving te staan. Je kunt hem dan net zo makkelijk embedden als een video.
We gaan het gedrag van je doelgroep meten. Zo weten we precies hoe je bezoekers zich gedragen op je site. Ik blijf net zolang aan de animatie werken totdat jij er het maximale uithaalt.
Een interactieve animatie vergroot de betrokkenheid van je bezoekers. En onderscheidende inhoud zorgt ervoor dat je opvalt. Bovendien is vernieuwing goed voor je positionering. Wil je een koploper zijn?
Ik sta in voor de kwaliteit. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan zorg ik er een jaar lang gratis voor dat je animatie weer werkt zoals het hoort. Wellicht heeft je animatie na een lange tijd onderhoud nodig omdat web standaarden zijn veranderd. Ik verzorg dat voor een schappelijk bedrag.

Interactieve animatie

Klanten vertellen

profielfoto Maria Mazarakis
Maria Mazarakis
Expert in levensverhalen
- socioloog -
"Fantastisch hoe we samengewerkt hebben aan de site, waarbij ik live mee mocht kijken en we samen konden ontdekken wat het precies moest worden: een site waar je door de animaties ingetrokken wordt.

Je wilt verder lezen en kijken omdat je nieuwsgierig bent naar het vervolg. Een belevenis is het geworden. "
Helen van Meeuwen-De Jong
Founder Trainingvoormanagers.nl
"Een aanrader als je los wilt komen van reguliere denkbeelden en visuals."
Joske Elsinghorst-van Huet
Overal Kansen
"Als je met Frank aan de slag gaat stap je in de samenwerking met een uiterst authentiek en creatief mens, die met oprechte aandacht en al zijn vakmanschap voor je aan de slag gaat. "

Even met je meedenken?

Doe ik graag. Nemen we samen een half uur de tijd om jouw uitdaging te bespreken. Doen we online, lekker laagdrempelig.

Na dit half uur weet jij wat de volgende stappen moeten zijn en of je me nodig hebt. 

Het gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Wij gaan na dit gesprek alleen samen verder als jij dat graag wilt en ik zeker weet dat ik jouw opdracht uitmuntend uit kan voeren.

starchevron-down