Logo Frank Los
Frank Los
Verhelderaar
helderheid in woord, beeld en hoofd
voor maatschappelijk betrokken projectleiders
voorkant boekje

Een boekje waardoor werkgevers enthousiast worden om 50-plussers aan te nemen

Opdrachtgever
Werkgeversservicepunt Flevoland
Opdracht
Maak een boekje waardoor werkgevers enthousiast worden om 50 plussers aan te nemen. En moedig hen daarbij aan om hulp te vragen aan Werkgeversservicepunt Flevoland.

Werkgeversservicepunt Flevoland vroeg me om illustraties te maken voor hun boekje. Ik stelde voor dat ik het hele project uit handen nam, inclusief tekst en vormgeving. Mijn opdrachtgeefster ging dankbaar in op mijn voorstel.

Dankzij illustraties kan ik de tekst heel kort houden. De bladzijden zijn hierdoor aantrekkelijk. En de lezer hoeft niet veel moeite te doen.

Ik werk graag samen met andere professionals. Grafische vormgeving is bijvoorbeeld niet mijn terrein. Dat kan een grafisch vormgever beter dan ik. Ik heb een groot netwerk van krachtige professionals.

blad uit boekjeblad uit boekje
foto van Ineke
Ineke Meiberg
Regionaal Beleidsadviseur
UWV Werkbedrijf
"Ik ben onder de indruk hoor! Waaier/ontwerp ziet er ontzettend goed uit! Prachtige illustraties en boodschap komt heel goed over vind ik!"

Ook iets voor jou?

Laten we samen een half uur de tijd nemen om jouw uitdaging te bespreken. Het gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Wij gaan na dit gesprek alleen samen verder als jij dat graag wilt en ik zeker weet dat ik jouw opdracht uitmuntend uit kan voeren.