ga naar de hoofdinhoud
Logo Frank Los
Frank Los
Verhelderaar
voor duidelijkheid en inzicht
voor maatschappelijk betrokken projectleiders

Doorlopende animatie van een prachtig initiatief

Opdrachtgever
Overal Kansen
Opdracht
Maak een visualisatie waarin alle voordelen van De Kabouterroute te zien zijn

Joske vertelt

Frank ontwarde de kluwen in mijn hoofd. 

Wat is een kabouterroute nou eigenlijk? Voor wie is het en wat brengt het de opdrachtgever, de deelnemer en de gemeenschap? 

Hoe brengen we die verschillende boodschappen visueel over?

Dit voorgesprek bracht mij helderheid en zette Frank aan tot ontwerpen en tekenen. Hij maakte voor kabouterroute.nl een ogenschijnlijk simpele animatie, waar alles in zit....

Ik kon het meteen inzetten als een ultiem hulpmiddel bij een pitch in een groot subsidietraject.

Waar ik zelf sterk ben in het geven van woorden aan het concept, heb ik gemerkt dat het beeld dat Frank heeft neergezet minstens net zo krachtig is! 

Daarmee spreek ik een ander deel van mijn publiek (ook/beter) aan. En het is zo aanvullend, omdat Frank echt geluisterd heeft naar mij, mijn drijfveren en de inhoudelijke aspecten in dit concept.

Als je met Frank aan de slag gaat stap je in de samenwerking met een uiterst authentiek en creatief mens, die met oprechte aandacht en al zijn vakmanschap voor je aan de slag gaat. 

Need I say more?

Joske Elsinghorst-van Huet
Overal Kansen
Bekijk de animatie
volgende

Ook iets voor jou?

Laten we samen een half uur de tijd nemen om jouw uitdaging te bespreken. Het gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Wij gaan na dit gesprek alleen samen verder als jij dat graag wilt en ik zeker weet dat ik jouw opdracht uitmuntend uit kan voeren.